goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda şekersiz ve zarif bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da ova ve yağız renklerde tercih ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Daha etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların taçı silsile bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile berenarı uyumludur. Geniş bir düzlem yaratmak için âlâ bir duvar rengi tercihidir.

Rahatça mekan tasarlamak isteyenler karınin doğal malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da erinç mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir el yaratacağı unutulmamalıdır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Beğendiğiniz ve satın koparmak istediğiniz mutfaklarımız için bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle yalabık bir muhit oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sayesinde kullanıcıların her hamle hoş ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir antrasit duvar boyas şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde antrasit gri boya sakin ve salim bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri hane dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, sarrafiyelayalım!

Antrasit rengi halı Antrasit, sülale dekorasyonu içinde bütün kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve göstermelik bir dirim sahaı tasarlayabilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den bir araba iştirakçinın berkldığı yeni bir ankete bakılırsa, sülale sahiplerinin çoğunluğu…

Bu dolap antrasit duvar boyas modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, hanuman kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştarafız için başkaca belde bakmak zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page